Roei for life 2023 : Back to the roots

 

Beste deelnemers, vrijwilligers, artiesten, sponsors,...

 

Voor onze 10e editie van Roei For Life keren we terug naar onze roots! 

 

Om ons jubileum te vieren grijpen we terug naar de oude formule :

We vertrekken bij The Outsider Vlaamse Ardennen (Oudenaarde) en varen in 3 dagen richting de Warmste Week in Brugge. Vanuit Oudenaarde varen we via Vlaanderens mooiste rivier 'de Schelde' naar Brugge, met overnachtingen in Gent en Beernem!

 

  Van Naar
 Donderdag 21 december  Oudenaarde Gent
 Vrijdag 22 december  Gent Beernem
 Zaterdag 23 december  Beernem Brugge

 

Onderweg worden tussenstops voorzien om de innerlijke mens te verwarmen! Uiteraard werken we ook terug hard om een variƫrend programma van randanimatie in elkaar te boksen! Hou de komende weken dus zeker de website in de gaten voor updates hierover!

Nieuw dit jaar is dat we ook plaatsen voorzien voor niet roeiers : Je kan meevaren tijdens het event op 1 van de begeledingsjachtjes: deze zijn voorzien van luxueuze 2 persoonskajuiten met eigen sanitair. Een driedaagse vaarvakantie vol ambiance dus.

Wil je echt onthaasten en genieten dan kan je in het weekend voordien meevaren van Nieuwpoort naar Oudenaarde aan boord van deze jachten. Een cruise als het ware langs vlaanderens mooiste waterwegen in alle comfort.

 

Met deze actie gaan we terug een mooi bedrag voor een goed doel bijeen proberen te verzamelen.

 

Jullie varen toch ook mee?

Zet alvast in je agenda : 21 tot 23 december

 

GOEDE DOELhttps://www.sibellemobilite.be/

 

 project banner

Het opzet:

  • We varen met reuzekano's (10 persoons) van Oudenaarde naar Brugge in drie dagen.

  • Slaapplaatsen en maaltijden onderweg worden voorzien.

  • Er gaat een varend podium mee op dag twee waarop diverse artiesten en dj's,... met hun beste nummers de roeiers aanmoedigen en de sfeer erin houden.

  • 's Avonds is er uiteraard ook heel wat te beleven!

  • We mikken dit jaar op 100 roeiers, 's avonds kunnen sympathisanten aansluiten

  • De roeiers die meevaren dragen een financieel steentje bij: van hunzelf en ze laten zich sponsoren. Hier durven we een richtbedrag van minimum 200 euro per deelnemer vragen, mits wat inspanning is dat voor iedereen haalbaar! meer mag natuurlijk ook..

 

Wat hebben we nodig:

  • Deelnemers: uiteraard en liefst veel. Als je deze uitdaging ziet zitten, vul het formulier in onder de rubriek inschrijven.

  • Sponsors : Steun een roeier via het formulier onder de rubriek "sponsoren". Publiciteit kan in ruil voor de juiste inspanning. Heb je een ander idee om bij te dragen (eten voor onderweg, logistiek, techniek ...) laat het ons weten, want ook dat is een wezenlijk onderdeel van deze actie.

  • Muzikanten, dj's en andere artiesten: als jullie het zien zitten om vanop een varend podium of 's avonds het beste van jezelf te geven en deel uit te maken van dit event, we heten je van harte welkom.

  • Twee dagen onderweg met een pak volk, dat wil natuurlijk ook zeggen dat we iedereen te eten moeten geven: Een traiteur, bakker,... die het ziet zitten om onderweg een (gedeelte) van een maaltijd te voorzien... het helpt ons weer verder.

 

Contact : 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via 058/231404
www.theoutsidercoast.be