Roei for life 2023 : Back to the roots

 

Ook dit jaar wensen we wer eens een roei for life te organiseren.

Voor de 10° keer maar liefst.

Voor deze jubileum editie grijpen we terug naar de oude formule :

We vertrekken bij The Outsider en varen naar de warmste week. Ditjaar zitten die in Brugge, dus, om het toch een uitdaging te laten zijn, vertrekken we bij The outsider Vlaamse Ardennen in Oudenaarde.

Via Vlaanderens mooiste rivier 'de Schelde' naar Gent en zo, langs Beernem tot in Brugge.

Met deze actie gaan we wer en mooi bedrag voor een goed doel bijeen proberen te verzamelen..

 

 

Jullie roeien toch ook mee?

 

 

 

 project banner

Het opzet:

We varen met reuzekano's (10 persoons) van Oudenaarde naar Brugge in drie dagen.

Slaapplaatsen en maaltijden onderweg worden voorzien.

Er gaat een varend podium mee op dag twee waarop diverse artiesten en dj's,... met hun beste nummers de roeiers aanmoedigen en de sfeer erin houden.

's Avonds is er uiteraard ook heel wat te beleven.

We mikken dit jaar op 100 roeiers, 's avonds kunnen sympathisanten aansluiten

De roeiers die mee varen dragen een financieel steentje bij: van hunzelf en ze laten zich sponsoren. Hier durven we een richtbedrag van minimum 200 euro per deelnemer vragen, mits wat inspanning is dat voor iedereen haalbaar, meer mag natuurlijk ook.

 

Wat hebben we nodig:

Deelnemers uiteraard en liefst veel. Als je deze uitdaging ziet zitten, vul het formulier in onder de rubriek inschrijven.

Sponsors : Steun een roeier via het formulier onder de rubriek "sponsoren". Publiciteit kan in ruil voor de juiste inspanning. Heb je een ander idee om bij te dragen (eten voor onderweg, logistiek, techniek ...) laat het ons weten, want ook dat is een wezenlijk onderdeel van deze actie.

Muzikanten, dj's en andere artiesten: als jullie het zien zitten om vanop een varend podium of 's avonds het beste van jezelf te geven en deel uit te maken van dit event, we heten je van harte welkom.

Twee dagen onderweg met een pak volk, dat wil natuurlijk ook zeggen dat we iedereen te eten moeten geven: Een traiteur, bakker,... die het ziet zitten om onderweg een (gedeelte) van een maaltijd te voorzien... het helpt ons weer verder.

 

Wil je ons contacteren:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via 058/231404
www.theoutsidercoast.bel