Dien ik voor mijn eigen eten en overnachting te zorgen?

Neen, daar kijken wij voor. Voor het eten krijgt elke roeier gratis ontbijt,  middagmaal en avondmaal.  Bij het middagmaal en het avondmaal krijgt elke roeier telkens 2 gratis drankjes. Wat daarbuiten wordt gedronken,  zal 1€ per drankje kosten.

We proberen echter alles gesponsord te krijgen, heb je hiervoor wat relaties: hou je vooral niet in. Als we geld over hebben van de bijdrages voor het eten, gaat dit natuurlijk mee naar het goede doel.

Onze logistieke ploeg staat paraat om jullie van de nodige calorieën te voorzien. Het is echter geen hotelservice: je zal af en toe en handje moeten helpen.

Overnachting is ook voorzien: Hiervoor dien je wel voor een matje en een (warme!) slaapzak te kijken. Verwacht hier ook geen luxe. Voor mensen met speciale vragen hieromtrent, contacteer ons even.

Waar je wel zelf voor dient te kijken is je eigen drank, snoep... voor onderweg. Voorzie hier voldoende voor de duur dat je meevaart; de logistieke ploeg heeft geen tijd om jullie inkopen te doen en langs de kanalen komen we geen supermarkten tegen.

 

on Wednesday October 26 by cederique
Was this helpful?

RoeiForLife Logo Wit